5 redenen om een huis te kopen in Spanje – Marbella Dream Living

5 redenen om een huis te kopen in Spanje

Spanje is een populaire bestemming voor mensen, zoekende naar een aangenaam klimaat en een hoge kwaliteit van leven. Of u nu denkt aan werken in Spanje, in een van de grote steden, zoals Madrid, Barcelona of Valencia, of met pensioen gaat aan de Spaanse kust, zoals Malaga of Marbella, u vindt uw perfecte plek in Spanje. Hierbij vindt u dan ook 5 redenen om een huis te kopen in Spanje, in de hoop dat dit voor u een doorslaggevende factor is.

1 Goed klimaat

In de eerste plaats geniet je het hele jaar door van vele dagen zon! Je zult het geluk hebben om te genieten van een fantastisch klimaat door een huis te kopen in Spanje. In de zomer is het heerlijk warm, daarom zijn de stranden de beste plaats om tegen die tijd van het jaar te zijn. Bovendien is het een waar genoegen om daar in de winter te wonen, gezien het weer heel aangenaam is.

2 Cultuur

Spanje is ook een zeer rijk land als je kijkt naar de cultuur. Je hebt veel musea, historische plaatsen en bezienswaardigheden. De Costa del Sol heeft daarom ook veel toeristen. Buitenlanders, waaronder vooral Britse, Franse, Russische en Duitse mensen die het meest naar Spanje komen.

3 Geen stress

De Spanjaarden doen alles in een langzamer tempo. Als je bijvoorbeeld moet wachten op de bus in Nederland en deze komt 3 minuten later dan gepland, worden mensen kwaad op de buschauffeur, en zijn ze de hele dag chagrijnig. Maar als de bus hier bijvoorbeeld 10 minuten later komt dan gepland, is iedereen stil en maakt hij grapjes met de mensen om hen heen.

4 Goedkoop levensonderhoud

Niet alleen onroerend goed is goedkoper in Spanje, maar ook de kosten van levensonderhoud in Spanje. Het is niet ongebruikelijk om € 12 te betalen voor een driegangenmenu, inclusief wijn en uitzicht op zee. Een euro voor een kopje koffie in een café is ook niet ongewoon, hoewel Marbella wel een van de duurdere plekken van Spanje is.

5 Betaalbare huizen

Zoals ik hierboven al zei, de betaalbare huizen. Van miljoen euro villa’s tot eenvoudige appartementen in een stad. De gemiddelde huizenprijzen liggen veel lager in Spanje. Resorts langs de Costa del Sol bieden het hele spectrum van prijsklassen. De meeste mensen kopen op een complex met een of meer gemeenschappelijke zwembaden en tuinen. Voor een meer authentieke Spaanse levensstijl kunt u kijken naar een rustige plek met olijfbomen of herenhuis in een wit dorpje.

Oftewel Spanje heeft alles. In twee uur vliegen ben je in Spanje en kom je in een prachtig  land met veel diversiteit.

Dit waren 5 redenen om een huis te kopen in Spanje, weet u de 6e? Reageer deze dan in de comments.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©[2018] Marbella Dream Living Designed & Maintained by Plush Global Media

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account